Close

Opplev Mjøsa – fra Mjøsa!

RIB Safari Mjøsa startet på på Mjøsa i 2014 og har siden hatt en uforbeholden suksess. Vårt ønske er alltid å tilby private, næringslivsgrupper, turister og organisasjoner – muligheten til effektivt å oppleve Mjøsa – på Mjøsa.

Vi har i flere år gjort det samme i Lofoten med våre grupper, med stor suksess. I 2014 så også Rib-konseptet dagens lys på Mjøsa. Konseptet med å fortelle både kjent og ukjent mjøshistorie kombinert med det å effektivt  og hurtig kunne ta seg fra sted til sted med utgangspunkt i Hamar – ble en suksess.  Hamar, Sandvika, Stangelandet, Vestbygda, Toten, Kapp, Helgøya, Nes, Gjøvik, Furnesfjorden, Brumunddal og Jessnes – er bare ytterpunktene i alt som kan oppleves og vises frem. Vi gleder oss. I 2016 gledet vi snaut 2000 personer med våre RIB turer ! 

I tillegg tilbyr vi

Selvfølgelig vanlige transportoppdrag, skreddersydde turer etter kundens ønsker gjerne både med og uten vannsportaktiviteter, turer til Sommershow eller andre aktiviteter rundt i mjøsregionen.

Tjuvholmen, Kapp, Hoel, Helgøya, Viken II, Atlungstad, Gjøvik, +++  er alle reisemål vi samarbeider med.

Urbane Totninger / Sommershow på Tingnes

Vi har eksklusiv samarbeidsavtale med Urbane Totninger, Norges morsomste og største sommershow.

Vi år billettene først, og vi sikrer deg ditt show, og transporten både til og hjem. Har du egne billetter – så kan du selvfølgelig også kjøre med oss. 

Base

Vi har base i Hamar, men å hente fra Eidsvoll eller opp til Lillehammer – er ingen problem, bare et prisspørsmål.

Båten / Sikkerhet

Vi har 1 stk. Hydrosport 28″ m/ 2 x Honda V-TEC- 150 hk. En utrolig lett og leken båt for mindre grupper.  Båten er lovlig begrenset regulert til 12 passasjerer, godkjent og registrert for passasjertrafikk og forsikret for både båt og personell. 

Vi har også 1 stk. REVENGER 29″ m/ 2 x Yamaha 300 hk. Et råskinn med nye motorer i år. Båten er lovlig begrenset regulert til 12 passasjerer. 

Kaptein er påkrevd Sikkerhet (IMO50) og i Person- og Krisehåndtering.

Alle passasjerer utstyres med nødvendig sikkerhets- og varmeutstyr etter værforholdene, så som flyte/varmedresser dersom det er nødvendig/ønskelig og redningsvester (alltid), hansker og briller.

Båten har jockey-seter og sitteplass med håndtak for alle passasjerer. 

Komfort

Vi ønsker at våre passasjerer kommer tilbake med et smil om munnen av tilfredsstillelse enn et smil om munnen i glede over å

være i live. Mjøsa kan være «ruglete» nok for alle og enhver, men båtene er ekstremt sjødyktige og stabile,  og sjøforhold,

vær eller vind vil sjelden være årsak til å avlyse turer. Utstyret sørger for en opplevelse – uansett – det har vi erfaring i.

Kapasitet

Båtene kan ta 12 passasjerer pr. tur.  For transportoppdrag til nærliggende destinasjoner, kjører vi bare flere turer dersom

gruppen skulle være fler.

Hvem kan være med

Barn under 12 år i følge med voksen, som er store nok til å kunne sitte på sete alene/nå ned i dørken (vurderes i hvert enkelt tilfelle). Ellers alle som ønsker. Vi har hatt passasjerer helt opp til 85 år uten problem, så lenge man er bevegelig og frisk nok til å kunne ta av en liten trøkk. Vi anbefaler ikke mennesker med betydelige ryggproblemer eller som er ømfintlige for påkjenning om å være med, da vi ikke er herre over de rådende sjøforhold til enhver tid. Er det blikk stille, strålende vær og bare go`vær i vente – er ikke dette noe problem, men som sagt – det må være hver enkelt sin vurdering.