RIB Safari

RIB safari

RIB Safari leverer spennende og adrenalinfylte båtopplevelser på vannet.

Er du klar for hjertepumpende eventyr på vannet? Gjennom Destinasjonsservice.no kan du enkelt finne og booke RIB Safari-opplevelser der du ønsker det. Enten det er de dype fjordene på Vestlandet, de rolige vannene rundt Mjøsa, eller spennende destinasjoner i utlandet som for eksempel Gran Canaria eller Canada. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbyderne av høyhastighets båtturer

RIB safari

Hvor kan jeg dra på Rib Safari I Norge

RIB Safari finnes mange steder. Enten det er innenlands på Mjøsa, i fjordene på vestlandet eller i hovedstaden Oslo.

Rib Safari mjosa Hamar

RIB Safari Mjøsa

Opplev mjøsa på en litt raskere måte enn Skibladner

Rib Safari Lofoten

RIB Safari Lofoten

Opplev den magiske naturen i lofoten på en litt annen måte.

RIB Safari oslo og oslofjorden

RIB Safari Oslo

Litt raskere enn danskebåten

RIB Safari Vestlandet

Velkjent, testet og godkjent.

Hvor kan jeg dra på Rib Safari i Utlandet

Du finner selvfølgelig RIB Safari i utlandet! 🙂

RIB Safari Europa

Full fart gjennom Europa

RIB USA & Canada

Opplev natur og skjønnhet

RIB Asia

Hvorfor RIB Safari

Designet for Eventyr

RIB-er er kjent for sine oppblåsbare sider og stive bunner, som sammen kombinerer lettvektens fleksibilitet med holdbarhet og sikkerhet. Denne designen tillater ikke bare høy hastighet, men sikrer også båtens flyteevne selv under krevende forhold. F

Flere luftkamre sørger for at selv om ett kammer skulle ta skade og miste luft, vil de gjenværende kamrene opprettholde båtens oppdrift og sikkerhet for passasjerene.

Hva kan du forvente?

På en RIB Safari kan du forvente å føle adrenalinet pumpe når du suser over bølgene, enten det er langs dramatiske kystlinjer, gjennom fjordene på Vestlandet eller i eksotiske farvann i utlandet.

Disse turene tilbyr ikke bare fart og spenning, men også muligheten til å utforske natur og dyreliv fra et sjøperspektiv. Dyktige kapteiner sørger for både sikkerhet og underholdning, og deler gjerne sin lokale kunnskap om områdets historie og økosystem.

Perfekt for Grupper

RIB Safari er også en ideell aktivitet for grupper, enten det er snakk om private grupper, næringslivsgrupper, eller kollegaer.

Kapasiteten til å tilpasse turen etter gruppenes behov og ønsker, fra ekspedisjonslengde til spesifikke stopp underveis, gjør det til en fleksibel og attraktiv valgmulighet for mange.