Close

Masai Mara & Karen Blixen Camp 16-22. Nov. 2022

Nå har du ventet lenge på den virkelig store reisen, og hvis du tenker fort – så hiver du deg rundt og blir med oss til Kenya og Masai Mara på ditt livs eventyr på savannen i verdens flotteste land – med verdens fineste folk.
Vi har fikset alt, du blir ivaretatt fra du reiser til du kommer hjem, og når du har betalt , så skal du i prinsippet ikke betale noe mer. Vi er så godt som All Inclusive. The Big Five, Masaienes spennende kultur, utrolige lodger og en natur du aldri blir ferdig med å se på. I denne solnedgangen feller du gjerne en tåre. Vi lover.

The Karen Blixen Experience – Dream, experience, live, LOVE, Africa.
«Whether you like the magnificence of our pristine wilderness, the vibrancy of African traditions, the golden glow on the Equator or simply want to feel alive again – we have it all in store for you»

Reis i følge – men for deg selv!
Vi reiser på denne turen som en liten gjeng. Vi blir nok fort kjent, og du vil oppleve ganske fort, at det er befriende at du har flere rundt deg som opplever det samme som deg, som du kan dele inntrykkene med. På disse safariene deler vi uansett biler med hverandre, stort sett 4-6 i hver bil, og når vi er flere – samhandler vi på tvers av biler og gjør mulighetene til å oppleve enda mer – MYE større.
Utover det styrer du alt i ditt eget tempo. Du velger selv hva du vil være med på, vi avtaler alltid sammen med guidene når vi vil reise ut, hva vi vil se og om guidene har ny informasjon for dagen som kanskje endrer litt på planene. Masai Mara og de ville dyrene er uforutsigbare, og ting forandrer seg hele tiden. At du skal få oppleve veldig mye dyr og situasjoner du ikke hadde drømt om, det kan vi love. Når vi ikke er ute å ser på det fantastisk dyrelivet, slapper vi av, nyter og koser oss – gjerne i bassenget med litt godt i glasset. Vi er da tross alt på luksusferie.

BOOKING / INFORMASJON :
Ring Espen på 97550960 eller send meg en mail på : espen@destinasjonsservice.no

BETALINGSINFORMASJON :
Kr 15.100,- p.p. ved bestilling.
Resterende forfaller 90 dager før avreise.

REISEGARANTIFONDET:
Destinasjonsservice er lovpålagt medlem i RGF – Reisegarantifondet.
Reisegaranti sikrer økonomi eller gjennomført tur for den reisende ved eventuell konkurs hos turoperatør/reisebyrå/arrangør.

MAT/BESPISNING/DRIKKE
Så lenge du forholder deg til måltider som vi har organisert og det du får servert i camp eller i Karen Blixen regi, er du trygg. Noe annet er absolutt ikke å anbefale. Utover det, er det helt trygt og veldig veldig bra og godt.
Lokalt Øl i Kenya, Mara er veldig veldig godt øl og vin er stort sett av Sør-Afrikansk god kvalitet.
Det anbefales alltid at du før avreise Kenya tar drikkevaksine og tabletter mot malaria.

VAKSINER
Anbefalt er vaksine mot Polio, Difteri og Stivkrampe. Hepatitt A og evt. B.
Forhør deg med ditt lokale vaksinekontor.
Malariatabletter og drikkevaksine mot Kolera og Turistdiarè.