Close

Event

All idè, plan, organsisering og gjennomføring – av ditt event!


De ansatte i Destinasjonsservice har siste 11 år livnært seg på å håndtere event, arrangement og firmareiser for næringslivet, alt fra de små unike til de store og ekstravagante. Et godt event handler om å sette kreative ideer ut i livet med profesjonelle ressurser som evner å få til – nettop det. Våre ansatte er profesjonelle prosjektledere, og våre systemer sørger for at alt blir håndtert – like dann.

Et event kan like gjerne også være en fokusert aktivitet vi velger å gjøre sammen, for å styrke samhold, samarbeidsevnen og det sosiale internt i gruppen.

Vi har gått Besseggen med 100 mann fra ett og samme firma
Vi har klatret i fjell og hoppet på skumle fjelltopper, svømt, fisket, syklet, danset, rodd etc
Vi har laget konserter, jubileumsarrangement, minimesser og lanseringer.


Ditt jubileum, ditt kick-off, din sommerfest eller ditt julebord og alt annet – er vel ivaretatt hos oss. Like viktig er det at vi ønsker å gi ditt arrangement den lille touchen som igjen – skaper minnerike opplevelser. Vårt nettverk og våre samarbeidspartnere – sørger for nettop det. Våre kunder gjennom mange år, vil nok også understreke nettopp det!

Så neste gang du vurderer å –  reise til Kitzbuhel som en premie med dine selgere, til Italia for å kjøre Ferrari, til København for å fly jagerfly, til Sverige for å kjøre snøscooter, fly ballong over Bologna, dra på vinsmaking i Frankrike, Fotball i London eller Barcelona, på matoppdagelse i Madrid, eller kanskje rett og slett arrangerer en egen konsert med en kjent artist for dine relasjoner, så fikser vi det – også!

Noe vi er helt ærlige på, er hvis ditt arrangement er utenfor vår komfortsone og liga. Det skal bli 110%, og mestrer vi ikke det – så overlater vi oppdraget til andre.