Close

Lofoten – Et norsk eventyr!

Full Pakke inneholder gjerne.

Fly t/r, transport, Innkvartering i rorbuer i dobbeltrom/twinrom – 2døgn,  2 lunsj, 2 gourmet 3 retters middager, aktivitet, og så opplevelsen da. 

Lofoten er et norsk eventyr – intet mindre.  Firmatur får en annen dimensjon og en annen betydning etter man har vært i Lofoten. Lofoten spiller på følelser og stolthet, og har en fantastisk evne til å forene grupper sammen.
Det opplever vi – hver gang.

I mer enn 16 år har vi reist med grupper til Lofoten, og vi tilbyr grupper garanterte reiseopplevelser i kanskje det fineste Norge har å by på.

Våre grupper har variert fra 10 – 200 personer, og vi for oss er alle grupper like viktig. Vi føler vi er privilegert som får lov å by på vår kunnskap om en slik nasjonalskatt som Lofoten er.

Mest besøkt er jo områdene rundt Svolvær, Kabelvåg og Henningsvær. Vi liker dog å gjerne ta våre kunder sørover ned mot Reine, og by på det vi fortsatt liker å kalle det ekte Lofoten. Her finner du ikke glasshoteller og horder av gruppeturisme, og den autentiske opplevelsen av et Lofoten – er fortsatt til stede. 

Kontakt oss helt uforpliktende, vi forteller gjerne om Lofoten!

Din neste firmatur?

Å legge konferansen til Lofoten gir deg «50 meter forsprang». Kulissene skaper atmosfæren, og bakteppet. Folkene gir liv til eventyret og legger sjel i opplevelsen. Historien gir deg en følelse av stolthet og ydmykhet, realisme og nærhet.

Henningsvær, Stamsund, Borg, Leknes, Gimsøy, Nusfjord, Unstad, Reine og Å – og kanskje også Værøy og Røst. En once in a lifetime naturopplevelse. Vi forteller Lofothistorien med naturen som kulisse, og Lofoten gir din fantasi om et vakkert Norge – en helt ny dimensjon.

Rorbuhotell, Rib-safari, kajak, klatring, fjellturer, ski, havfiske, gourmetmat, skrei, fiskesuppe, ørnesafari, hvite sandstrender, og gud vet hva vi ikke har i Lofoten.

Ingenting er som Lofoten, og vår gjennom tiden store kundegruppe til Lofoten er vel et vitne om akkurat det. Vi tilbyr det fineste Norge har å tilby, og du burde få lov å oppleve det du også.

Vi vet hvordan du får oppleve Lofoten best på din tilmålte tid. Vi kjenner hotellene, rorbuhotellene, restaurantene, aktivitetene, historien og menneskene – og hva du ønsker å oppleve. La oss vise deg!

Hva hjelper vi deg med?

– fly tur/retur
– overnatting
– konferansefasiliteter
– all aktivitet
– all transport
– alle restauranter
– opplevelsene
– den riktige mixen
– skreddersømmen
– atmosfæren
– minnene 

og alltid det lile ekstra hele tiden – det som er de små hemmeligehetene, de du husker best….. 🙂 

SPØR OSS HELT UFORPLIKTENDE OM DIN NESTE FIRMATUR!
i det minste får vi lov til å drømme oss bort mens vi lager programmet ditt 🙂 

Espen Bjørkheim
OpplevelsesGeneral

espen@destinasjonsservice.no

Previous
Next