Close

SAFARI I MASAI MARA / NABOISHO

Mara Safari

Her finner du informasjon om våre camper og program i Masai Mara, samt litt nyttige tips. 

En kundes bekjennelser

Vi har sett det før på tv, og hørt venner og familie fortelle om det – men ingen ting kunne forberede oss på dette fantastiske eventyret i Kenya! Sammen med gode kollegaer ble vi tatt imot med ekstra ordinær service og vennlighet av Masaiene på campen. Som alltid, hadde Destinasjonsservice full kontroll – og sydde sammen denne opplevelsen helt utmerket. Det var rett og slett en helt fantastisk tur, og en opplevelse for resten av livet. Hvis du skal reise businesswise, som motivasjon, incentive eller av andre grunner, så anbefaler jeg på det sterkeste Destinasjonsservice AS og en tur til Masai Mara.Vi var en fantastisk gjeng når vi kom, men reiste hjem sammen med en helt ny historie – et minne for livet. 

Staples Norway AS «

Våre Camper / Våre destinasjoner

Vi samarbeider tett og godt med norskeide Basecamp Explorer, og med dem kan vi tilby 4 forskjellige camper med tilknytning til både Nasjonalparken Masai Mara og det mindre konservatet Naboisho. I tillegg kan vi faktisk tilby deg «camping» i Masai Mara med et 5. konsept gjennom vår Mobile Camp – Dorobo. 

Basecamp Masai Mara

Basecamp Masai Mara har 12 dobbelttelt ved elven, inkludert ett familietelt, perfekt for familier som reiser med barn. Teltene er bygget på plattformer langs elven Talek – river, som også utgjør den naturlige grensen til Masai Mara Nasjonalreservat. Teltene lang elven er et fenomenalt utgangspunkt for både privatliv og komfort, med en enestående utsikten til Masai Mara Nasjonalreservat. Her er det over 220 identifiserte fuglearter, så du er sikret å våkne til en symfoni av fuglesang når du bor på Basecamp Masai Mara.

Basecamp Eagle View

Basecamp Eagle View ligger på toppen av en åsside noe som gjør at utsynet over Naboisho Conservancy er helt uovertruffent. Campen ser rett ned på et vannhull, som stadig besøkes av ville dyr, deriblant elefanter. I 2013 ble Eagle View kåret til en av verdens 25 beste øko-lodger i verden av magasinet National Geographic Traveller – den eneste campen i Kenya på listen. Eagle View Camp består av 9 doble telt, som står på plattinger. Tre av teltene våre har et separat anneks med to ekstrasenger.

Basecamp Leopard Hill

Basecamp Leopard Hill er vårt nyeste tilskudd til Basecamp-familien, og tilbyr en helt unik beliggenhet, praktisk talt på et vannhull i hjertet av Mara Naboisho Conservancy. Selv om vi kan kjøre inn og ut, har denne delen av konservatet forbud mot motoriserte kjøretøy. Det er en stor fordel for dyrelivet.  I tillegg har vi en helt unik detalj på Leopard Hill. Vi kan åpne takene i teltene for en helt unik utsikt til den Afrikanske stjernehimmelen……

Basecamp Wilderness

Basecamp Wilderness har kun fem telt, alle med komfortable dobbeltsenger, bio-wc og tradisjonelle bøttedusjer. Spiseteltet har også en romantisk sittegruppe, med skinnstoler, nøye utvalgt lesestoff og en retro platespiller.  Wilderness er et sted med spennende kontraster som på sitt vis bringer deg nærmere naturen og lar deg finne indre ro. Her finner du altoppslukende stillhet og ro, som du kan nyte i kombinasjon med vårt førsteklasses utvalg av mat og drikke. Med Wilderness som utgangspunkt, tilbyr vi et varemerke; fotsafari. Disse tilpasser vi til hver gjests ønsker, alt fra et par timers varighet til turer over flere dager, der vi tar bruk av vår mobile teltleir, Dorobo

DOROBO MOBILE CAMP

Dorobo mobile camp er resultatet av flere år med beundring og respekt for snikskyttere av Maasai folket, kjent som Dorobo.

Virkelig legendarisk, Dorobo tilbringer sitt liv og lever på den afrikanske savannen, bærer ingen annen beskyttelse enn deres forståelse av villmarken. Inspirert av historien til Dorobo, er Basecamp glade for å tilby en unik mulighet til å delta på flere dager med turgåing og mobile camping på savannen.

Våre fotturer starter om morgningen fra en bestemt sted, ofte Wilderness Camp eller Eagle View. Etter noen timer med gåing, har vi piknik lunsj servert i skyggen under ett tre. Ettermiddags turene tar deg til camp plassen hvor spesial designet mobile telt og et bål venter. Etterfulgt av en deilig bush-middag, hvor det vil være historiefortelling og stjerneobservasjoner rundt bålet.

Ved å fjerne all unødvendige distraksjoner, sikter vi på å bringe gjestene nærmere selve essensen av den afrikanske savannen. Ved å gå med Maasai vil du få en autentisk innblikk i kulturen til Maasaier – våre venner og samarbeidspartnere. Varigheten av safariprogrammet kan tilpasses gjestenes preferanser.

Våre Guider

Steve Nkumum
Steve er en favoritt blant de yngre gjestene, og han inspirerer dem til å lære mer om dyrelivet med sin uendelige kunnskap om Masai Mara økosystem. Steve er en av våre faste guider, en sprudlende særs fantastisk venn som elsker å ha besøk av deg, og dele Masai Mara med deg. 

Derrick Nbaala
Det er fantastisk å ha en av Masai Maras beste guider på laget. En ekte venn, den fødte «villmann», og en som slår de aller fleste på kunnskap. Han har mye kunnskap, og med sitt gode humør og smittende smil har Derrick gitt gjestene på Basecamp en glede i alle år han har jobbet her. 

MARA SAFARI - ET EVENTYR!

Reis på noen av våre oppsatte turer, og opplev Masai Mara på dine egne premisser – men sammen med flere.  Eller la oss skreddersy din Kenya-opplevelse som privat eller gruppe. I mange år har vi latt våre kunder få ta del i vårt Mara-eventyr, sammen med våre guider og venner – masaiene.
Bli med oss til Kenya – verdens vakreste opplevelse! 

Spør meg om ditt neste eventyr! 

Les mer om Kenya her.

Espen Bjørkheim
Destinasjonsservice AS