Close

Andre destinasjoner

Det er vårt mål å ta grupper til destinasjoner som har en naturlig gave i å forene mennesker – og få mennesker til å dele fantastiske øyeblikk.

Vi har vært i  mer enn 35 land over hele verden med grupper de siste 16 år. Vi liker å oppdage nye reisemål. Våre anbefalinger er opplevd av oss, og gjennom agenter, nettverk og mange timer på søken etter gjemte perler, liker vi å si at vi er kapable til å tilby eventyr som du normalt sett ikke får tilgang til gjennom tradisjonelle reisebyråer. Vi er ikke et fordyrende mellomledd, men en erfaren turoperatør som tar vare på dine behov og ønsker for hver enkelt destinasjon som vi tilbyr. Vi har våre favoritter, ofte de som gir autentiske opplevelser som resultat av kultur og natur, og vi har fantastiske muligheter til å oppleve disse. 

Vi vil gjerne tilby byer og destinasjoner som er tilpasset et gruppemarked, ikke bare de som er populære og som gjerne oppleves best med kona eller mannen, venner og familie. 

Spør oss om råd ut i fra din gruppes intensjon. Jeg er sikker på at vi kan gi dere nye ideer, eller kanskje også skape noe ut i fra din egen ide / fantasi.