Close

Å servere det uventede

Å reise handler om opplevelse – slik vi liker å se det. De beste opplevelsene, skaper følelser.Vi liker å si at tiden krever stadig mer historier, større opplevelser og enda mer substans for å opprettholde interesse. Våre kunder krever mer substans og mer ekte opplevelser – for å skape følelser sammen, bygge bånd og dele ekstraordinære historier. Det motiverer, det bringer fram tårer, passion, glede og latter. Dette er også vår motivasjon.

Vi ville elsket å vise deg midnattssola på en sandstrand i Lofoten, eller Nordlyset med alle sine farger. Det er sjelsettende å bli kjent med de vakre Masaiene i Kenya, eller å sitte helt stille bare få meter fra en stor hannløve ute på savannen. Se en stor giraff løpe i slow motion, eller flodhestene som ruller seg i elva mens du drikker en kaffekopp på elvebredden.

Hva med å oppleve komplett stillhet på en slede bak 6 herlige hunder mellom fjellene på Svalbard – som gjør det eneste de elsker mest – å dra deg. Eller å kjøre snøscooter og hele tiden være på vakt for at du kan være den neste – som oppdager en isbjørn.

Ta kontakt