Charter

Charter

Enten du drømmer om en solrik seilas langs kysten av Middelhavet eller en eksotisk tur til fjerne øyrike, gir en chartertur deg muligheten til å skreddersy din maritime opplevelse.

Charterbåter varierer fra luksuriøse yachter til komfortable seilbåter og kraftfulle motorbåter, og de tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter som kan tilfredsstille enhver smak og ethvert behov. Velg en båt som passer din gruppestørrelse og stil, og legg ut på en reise hvor du selv er kaptein, eller la en profesjonell skipper ta roret mens du slapper av og nyter turen.

Er du på utkikk etter rib safari enten det er snakk om Mjøsa eller Gran Canaria kan du lese om dette på Rib Safari

Opplev havet på sitt beste

Charter seilbåt

Utforsk Havet med Charter

En Reise Skreddersydd for Deg

Charter i Norge

Enten det er snakk om luksusyachter, seilbåter eller motorbåter

Charter i Middelhavet

Kultur og hav i samme ferie

Charter i Karibia

Enten du velger seiling eller yacht vil du få en perfekt ferie.

Charter i stillehavet

Opplev stillehavs øyer

Opplev Mer Enn Bare Sjøen

En chartertur er ikke bare en reise på vannet; det er en invitasjon til kulturelle oppdagelser, mat opplevelser og ubegrensede aktiviteter både i og ut av vannet.

Besøk små bortgjemte bukter, utforsk idylliske småbyer eller delta i vannsportaktiviteter som snorkling, dykking og fiske.

På en chartertur kan du nyte komforten og privatlivet til din egen båt, utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å gjøre din tid på sjøen så behagelig som mulig.

Mange charterbåter tilbyr også luksuriøse bekvemmeligheter som et skikkelig gourmetkjøkken, store felles områder og private lugarer. De eller største har også eget basseng. Dette gjør din sjøreise til en luksuriøs opplevelse.

Ved å benytte Destinasjonsservice.no til å booke din neste chartertur, sikrer du deg ikke bare en båt, men en fullstendig tilpasset reiseplan som vil gjøre din ferie til en uforglemelig opplevelse. Utforsk verden fra dekket av din charterbåt og la eventyrene begynne!

Kontakt oss for bestilling av din charter

  • Raskt og smidig
  • En ferie du sent vil glemme
  • Opplev havet som du aldri har opplevd.
charter yacht