Ballongtur

Ballongturer: Opplev verden fra himmelen

Forestil deg et øyeblikk hvor du stille glir gjennom luften, omringet av en panoramautsikt som tar pusten fra deg.

Her, høyt oppe kan du se landskapet som strekker seg utover. Enten det er på savannene i Afrika eller over østlandet.

En kort reise gjennom historien

Historien om ballongturer startet med brødrene Montgolfier i 1783 i Frankrike. De har blitt brukt av oppdagere og utforskere, men i dag er de mest bruk for rolige sightseeing.

Å fly med en varmluftsballong er både enkelt og fascinerende. Ballongen, en stor pose laget av slitesterkt stoff, fylles med varm luft som får den til å stige mot himmelen.

Under denne, henger en robust kurv som rommer både eventyrlystne sjeler og en brenner som varmer luften for å gi kontroll over ferdens høyde. Retningen du tar, overlates til vinden, noe som gjør hver tur unik.

Forberedelser til en uforglemmelig opplevelse

Når du planlegger din første ballongtur, er det viktig å velge et selskap med godt rykte og erfaring.

Sjekk anmeldelser og bruk vår erfaring og anbefaling slik at du kan være sikker på selskapet du velger. Det krever særdeles lite forberedelse fra din site, men kle deg godt og gjerne med flere lag slik at du har mulighet til å ta av og på klær.

Hva du kan forvente der oppe

Stillhet og frihet! Her er det ingen motorstøy eller vinduer som holder deg inne. Utsikten er helt åpen.

Det er et øyeblikk hvor tid synes å stå stille, og du kan virkelig ta inn over deg skjønnheten og roen ved å fly.

Ballongturer er ikke bare en form for transport, men en dyp og meningsfull opplevelse som gir nye perspektiver og uforglemmelige minner.

Å ta en ballongtur er som å trå inn i en annen verden, en verden hvor du kan fly fritt som fuglen, og se verden fra et helt nytt perspektiv. Det er en sjelden skatt som er vel verdt å oppleve minst én gang i livet.