Close

SAFARI – MASAI MARA (6).7 – 11.(12.) november 2019

Kr. 23.550,- pr. voksen i dbl. rom Sgl. rom tillegg kr. 3.600,-
Kr. 19.785,- pr. barn i delt rom med voksen. (u.12 år)

BOOKING/ INFO: post@destinasjonsservice.no / tlf. 975 50 960 (Espen)

6.november 2019 reiser vi igjen ned til Kenya, Masai Mara & Naboisho Conservancy. Har du lyst til å følge med, være trygg og bare bli med å nyte, så er dette en kjempefin måte å reise på. Dere reiser individuelt, men allikevel sammen med andre likesinnede. Vi er med dere hele veien fra Norge og tilbake. Du bor i din private hytte, vi dekker til deg eller dere privat i restaurantene og du bestemmer hva du selv har lyst til i løpet av dagene vi er i Mara. Det eneste er at vi kjører felles biler ut på Safari – men du bestemmer helt selv når og hvor mye du ønsker å reise ut – selvfølgelig.

Onsdag 6. november
Vi flyr ut fra Gardermoen kl. 17:00, mellomlander i Amsterdam og flyr videre til Nairobi – Kenya hvor vi lander torsdag 7.november kl. 06:40. Her møtes vi av Joseph eller Tyson og så transporteres vi videre til Wilson airport hvor vi skal ut å fly småfly i 3/4t tid til Mara Airstrip.

7. – 9. november
Basecamp Masai Mara / Masai Mara National Reserve
2 netter her på vår modercamp ved magiske Tallek River. Her sitter vi gjerne på vår egen terrasse og ser rett inn i enorme Masai Mara kun få meter fra vår egen lille hytte.
se mer om Basecamp Masai Mara HER!

Basecamp Masai Mara

9. – 11. november Basecamp Eagle View
Dette er jo en av våre flotteste camper, der den ligger på en hylle og ruver utover det endeløse landskapet. Nå er vi i Naboisho Conservancy og her er vi veldig alene. Det er bare 6 camper som har lov å være her på de mer enn 50.000 kvadratkilometerne frodige slettene og bushene. Her er dyrelivet enormt, campen er fantastisk og folkene er enda flottere. Her kan vi også drive med night-drives, noe som er enormt spennende. Nesten ingen steder er dyrelivet mer beskyttet og rikere enn her i Naboisho, og det er enormt spennende og bevege seg rundt å lete etter dyrene i busker, kratt og på slettene. Les mer om Basecamp Eagle View HER!

11.november reiser vi hjemover igjen fra ca. kl. 15:00, ut av Mara i småfly, via Wilson Nairobi til Jomo Kenyata International, før vi letter og flyr gjennom natten via Paris før vi lander på Gardermoen 12.november
kl. 11:45. Før vi reiser fra Nairobi slår vi oss til ro på uteserveringen på Ole Sereni hotell for en god middag og avslapning før vi vender nesen hjemover. Tid for ettertanke, refleksjon – og en deilig middag.