Close

THE GREAT MIGRATION 19. – 24.september 2018

Expedition The Great Migration!


 

 

 

 

3 døgn
4 fulle dager på safari
Basecamp Masai Mara
Masai Mara National Reserve

«It is rated as one of the world’s most spectacular natural events – every year over a million wildebeest, zebra and antelope migrate clockwise around the Serengeti-Masai Mara ecosystem, taking in two different countries and making time for birthing, courting and mating …»
Vi har vel alle sett spektakulære tv-bilder av flokker med millioner av Gnu som vil krysse The Mara River………og Krokodillene som venter……

ONSDAG
Vi reiser med fly fra Oslo på ettermiddagen til Amsterdam, bytter fly og reiser til Nairobi gjennom natten.

TORSDAG
Vi lander tidlig i Nairobi, transporteres til Wilson – en liten flyplass på andre siden av byen, og derfra flyr vi med Safari Link rett
ut i Masai Mara. Vi møtes av våre venner – Steve og Derrick – og derfra begynner eventyret. Innsjekk til lunsj på Basecamp Masai Mara,
og programmet resten av denne dagen blir som vi planlegger. Det blir jo selvfølgelig tid til en tur til ut på Savannen.
Sundowner, middag og bålkos utover kvelden.

FREDAG
Program fra tidlig morgen og soloppgang, og kanskje frokost ute på slettene. Vi setter retning elvene og ser hva vi kan finne. Vi kan ikke love spektakulære scener ved elvene, men det er tiden for dette, og mulighetene er best på denne tiden av året. Uansett får vi nærkontakt med alle sorter dyr, og sjansen for å se The Big Five er størst her. (Bøffel, Løve, Leopard, Neshorn og Elefant )

LØRDAG
Vi planlegger som dere vil,  Det er mye å utforske, og vi sørger for at dere får full  valuta for pengene så lenge dere er hos oss. Vær du trygg. En tur ut mot elvene vil nok være en del av programmet i dag også.  Vi avslutter i campen som vanlig.

SØNDAG
Vi rekker en safari-tur i dag også fra morgenen av, vi spiser god lunsj i campen og slapper av , sjekker ut og starter turen mot flystripen i Mara før flyet tar oss tilbake til Nairobi. Her forflytter vi oss fra Wilson Airport til Ole Sereni Hotel, hvor det er fint å slappe av, nyte god mat og reflektere over opplevelsene før vi skysses ut til Jomo Kenyata Nairobi Airport og retur mot Norge kl. 23:50.

MANDAG 
i dag lander vi tidlig i Amsterdam eller Paris ( kommer litt an på hvilken flykombinasjon vi velger ) , før vi farter videre med fly til Oslo.
Normalt sett setter vi bena på norsk jord på Gardermoen kl 11:50. mandag formiddag.

Prisen inkluderer alt du trenger på hele reisen, bortsett fra alkoholholdig drikke og mineralvann.