Close

Lofoten

Full Pakke fra kr. 6.995,- inneholder følgende:
Fly t/r Evenes, busstransport til Svolvær, Innkvartering i rorbusuiter i dobbeltrom/twinrom – 2døgn,  1 lunsj, 2 gourmet 3 retters middager, utflukt på havet i RIB, fjelltur til utsiktspunkt – og opplevelsen 🙂 !

Prisen er per person og eks. mva.

————————————–


Vurderer du seriøst å ta med deg din gruppe til Lofoten, er vi villig til å ta deg med opp å vise deg mulighetene!

Lofoten er et norsk eventyr – intet mindre.  Firmatur får en annen dimensjon og en annen betydning etter man har vært i Lofoten. Lofoten spiller på følelser og stolthet, og har en fantastisk evne til å forene grupper sammen.
Det opplever vi – hver gang.

I mer enn 12 år har vi reist med grupper til Lofoten, og vi tilbyr grupper garanterte reiseopplevelser i kanskje det fineste Norge har å by på.

Våre grupper har variert fra 10 – 200 personer, og vi for oss er alle grupper like viktig. Vi føler vi er priviligert som får lov å by på vår kunnskap om en slik nasjonalskatt som Lofoten er.

Kontakt oss helt uforpliktende, vi forteller gjerne om Lofoten!

Din neste firmatur?

Å legge konferansen til Lofoten gir deg «50 meter forsprang». Kulissene skaper atmosfæren, og bakteppet. Folkene gir liv til eventyret og legger sjel i opplevelsen. Historien gir deg en følelse av stolthet og ydmykhet, realisme og nærhet.

Trollfjorden,  Svolvær,  Kabelvåg, Skrova, Henningsvær, Stamsund, Borg, Leknes, Gimsøy, Nusfjord, Unstad, Reine og Å – og kanskje også Værøy og Røst. En once in a lifetime naturopplevelse. Vi forteller Lofothistorien med naturen som kulisse, og Lofoten gir din fantasi om et vakkert Norge – en helt ny dimensjon.

Rorbuhotell, moderne konferansehotell, Rib – safari, kajak, klatring, fjellturer, ski, havfiske, gourmetmat, skrei, fiskesuppe, ørnesafari, hvite sandstrender, trollfjorden og gud vet hva vi ikke har i Lofoten.

Ingenting er som Lofoten, og vår konstant voksende kundegruppe til Lofoten er vel et vitne om akkurat det. Vi tilbyr det fineste Norge har å tilby, og du burde få lov å oppleve det du også.

Vi vet hvordan du får oppleve Lofoten best på din tilmålte tid. Vi kjenner hotellene, rorbuhotellene, restaurantene, aktivitetene, historien og menneskene – og hva du ønsker å oppleve. La oss vise deg!

Hva hjelper vi deg med?

– fly tur/retur
– overnatting

– konferansefasiliteter
– all aktivitet
– all transport
– alle restauranter
– opplevelsene
– den riktige mixen
– skreddersømmen
– atmosfæren
– minnene


…… og alltid det lile ekstra hele tiden – det som er de små hemmeligehetene, de du husker best….. 🙂


SPØR OSS HELT UFORPLIKTENDE OM DIN NESTE FIRMATUR!
i det minste får vi lov til å drømme oss bort mens vi lager programmet ditt 🙂


Espen Bjørkheim
OpplevelsesGeneral

espen@destinasjonsservice.no